Vakantiewoning in Overijssel met 8 slaapkamers.

Natuurlijk gelegen luxe kloosterboerderij met zwemvijver

  • 18 personen
  • 8 badkamers
  • 8 slaapkamers
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Nicole weten.

Reservering aanvragen Stel Nicole een vraag per email.

Huisbeschrijving

Deze eeuwenoude kloosterboerderij, op de rand van Twente en de Achterhoek, is met respect voor de natuur en de historie prachtig gerestaureerd tot een prachtige plek om te overnachten. Ervaar de stilte van de omgeving, slaap als roos op onze heerlijke bedden en geniet van het uitzicht op de landelijke omgeving.

Deze luxe groepsaccommodatie bevindt zich op een drie hectare groot erf met een bijzondere bomentuin en zitjes op veel inspirerende plekken om even helemaal tot rust te komen. De accommodatie is gelegen in een zeer landelijke omgeving en is met name geschikt voor mensen die van rust en van de natuur houden.

Het huis heeft 8 slaapkamers met in totaal 18 bedden. Alle kamers zijn ruim en comfortabel en hebben een eigen luxe badkamer met douche en toilet. Vanuit de kamers heeft u een schitterend uitzicht op de tuin of de omliggende akkers en weilanden. Er is een compleet uitgeruste keuken en een zeer ruime lounge/woonkamer waar 18 personen met gemak kunnen verblijven.

Op het terrein is onlangs een zwemvijver aangelegd dat volledig met planten wordt gezuiverd. Hier kunt u tijdens uw verblijf - zonder extra kosten - gebruik van maken.

Let op: De kalender van dit vakantiehuis staat meer dan 12 maanden vooruit automatisch op bezet. Uiteraard kunt u wel meer dan 12 maanden vooruit reserveren.
 

Kamer indeling

De accommodatie is voorzien van 8 slaapkamers, allen voorzien van luxe badkamer met douche en toilet. Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 2: 2x 1-persoons boxspringbed (rolstoel toegankelijk)
Boven:
Slaapkamer 3: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 4: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 5: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 6: 3x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 7: 1x 1-persoons boxspringbed
Slaapkamer 8: 1x 1-persoons boxspringbed

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Nicole, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Faciliteiten

Omgeving

De accommodatie is zeer landelijke gelegen. Vlakbij zijn de natuurgebieden het Markveldse Achterveld en het Needse Achterveld waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Het stadje Diepenheim ligt op zoín zes kilometer afstand en is bekend vanwege de vele kunstevenementen en galerieŽn.

Voor wie graag groepsactiviteiten onderneemt is Pitch en Putt in Diepenheim een aanrader waar golf- en voetgolf-arrangementen kunnen worden geboekt. Hier kunnen ook spannende uurtjes in een escape-room worden doorgebracht.

Maar wie alleen maar wil genieten van de stilte en de natuur kan ook gewoon op het erf blijven en een plekje opzoeken in de tuin om even helemaal tot rust te komen.

Ligging

Direct contact met de verhuurder.